Her gjør «MacGyver» comeback etter 24 år

Lucas Till har tatt over den ikoniske rollen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I fjor ble det kjent at CBS skulle gjøre comeback med en nyversjon av den suksessfulle serien «MacGyver».

Da programmet rullet over tv-skjermene mellom 1985 og 1992, var det opprinnelig Richard Dean Anderson som fylte den ikoniske rollen. 

I dag fikk gamle fans et gjensyn med den kløktige agenten, da CBS har valgt å dele traileren for den kommende pilotepisoden av det som antakeligvis blir en ny sesong.

Ny hovedrolleinnehaver Ifølge CBS skal serien fortsatte hete «MacGyver». Handlingen foregår noe lenger tilbake i tid enn i originalserien. Det er ikke Dean Anderson som spiller hovedrollen i comeback-versjonen, men skuespilleren Lucas Daniel Till (25).

I traileren er blant annet den berømte hockeysveisen byttet ut til fordel for lange lokker. Serien vil ta for seg MacGyver og hans tid som fersk agent i 20-årene.

Till er tidligere kjent for å ha spilt i «Hannah Montana: The Movie», samt «X-Men: First Class». 

Tok i bruk triks Serien om den handlekraftige og oppfinnsomme agenten Angus Macgyver i Richard Dean Andersons skikkelse gikk sin seiersgang over sju sesongen fra 1985 til 1992, og et uvisst antall repriser i årene etter. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer