Her gjør «MacGyver» comeback etter 24 år

Lucas Till har tatt over den ikoniske rollen.

(Dagbladet): I fjor ble det kjent at CBS skulle gjøre comeback med en nyversjon av den suksessfulle serien «MacGyver».

Da programmet rullet over tv-skjermene mellom 1985 og 1992, var det opprinnelig Richard Dean Anderson som fylte den ikoniske rollen. 

I dag fikk gamle fans et gjensyn med den kløktige agenten, da CBS har valgt å dele traileren for den kommende pilotepisoden av det som antakeligvis blir en ny sesong.

Ny hovedrolleinnehaver Ifølge CBS skal serien fortsatte hete «MacGyver». Handlingen foregår noe lenger tilbake i tid enn i originalserien. Det er ikke Dean Anderson som spiller hovedrollen i comeback-versjonen, men skuespilleren Lucas Daniel Till (25).

I traileren er blant annet den berømte hockeysveisen byttet ut til fordel for lange lokker. Serien vil ta for seg MacGyver og hans tid som fersk agent i 20-årene.

Till er tidligere kjent for å ha spilt i «Hannah Montana: The Movie», samt «X-Men: First Class». 

Tok i bruk triks Serien om den handlekraftige og oppfinnsomme agenten Angus Macgyver i Richard Dean Andersons skikkelse gikk sin seiersgang over sju sesongen fra 1985 til 1992, og et uvisst antall repriser i årene etter. 

Det er ikke til å stikke under stol at mange av hans oppfinnelser var til inspirasjon for flere fans.

IKONISK: Skuespiller Richard Dean Anderson gjorde seg berømt verden over for rollen som MacGyver i serien med samme navn. Nå er det imidlertid Lucas Daniel Till som har tatt over stafettpinnen. Foto: NTB Scanpix
IKONISK: Skuespiller Richard Dean Anderson gjorde seg berømt verden over for rollen som MacGyver i serien med samme navn. Nå er det imidlertid Lucas Daniel Till som har tatt over stafettpinnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Amerikaneren Jonathan Metz er en av dem som har skapt store overskrifter nettopp fordi han tok i bruk en av MacGyvers triks

I fjor var det også 30 år siden første «MacGyver»-episode ble sendt på tv, og slik har det gått med skuespilleren siden den gang.

Når den kommende episoden av nyversjonen har premiere, er så langt ikke kjent.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram