Her gjør Venke Knutson seg klar til å bli intervjuet naken

- Det var helt jævlig.

(Dagbladet): Podcast-gutta Alexander Nyhagen og Fridtjof Nilsen laget en litt annen sending enn vanlig da de inviterte artisten Venke Knutson hjem til Nyhagen for å intervjue henne.

Tema var nakenhet, og så vel intervjuere som Knutson selv kledte seg nakne før sending.

- Det var ganske så jævlig. Man ser for seg hvordan det skal være, men så var det 100 ganger verre da vi begynte å kle av oss, sier Nyhagen til Dagbladet.

- Når en sitter i bokseren ved siden av en kompis vil man helst ikke ta den av seg, legger han til.

Måtte snakke med ektemannen Knutson måtte gjennom litt overtalelse før hun stilte opp i nakenintervjuet.

- Fridtjof har jo vært gitarist for henne, så det var en av grunnene til at det var han som tok den telefonen for å spørre. Han er også en skamløs klikk-hore, og jeg blir veldig fort flau. Jeg kunne ikke sitte ved siden av ham da han ringte en gang, sier Nyhagen.

Men Knutson misforsto først forespørselen, og trodde det dreide seg om et nakenintervju som skulle filmes.

- Da var hun skeptisk, men hun dro likevel hjem og snakket med mannen sin om det. Og han var om mulig enda mer skeptisk, sier podcasteren.

- Hun taklet det overraskende bra Nyhagen og Nilsen ville finne ut hva nakenhet gjorde med en vanlig samtale, og fant fort ut at de ble preget.

- Vi merket at det ble veldig rart å snakke om noe annet enn nakenhet mens vi satt der nakne, sier Nyhagen.

Og han ble imponert over Knutsons innsats.

- Hun taklet det overraskende bra. Jeg ble overrasket over hvor enkelt det var for henne, for man har jo et inntrykk av henne som en litt perpentlig, snill, kristen jente fra Sørlandet, sier han.