Michelle Obama

Her har Michelle Obama gitt opp: - Jeg sluttet i det hele tatt å prøve

Obama skriver at hun ikke kan tilgi Trump.

BLIKKET: Michelle Obama sier hun valgte å la være å smile under innsettelsen av Donald Trump. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst
BLIKKET: Michelle Obama sier hun valgte å la være å smile under innsettelsen av Donald Trump. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I sin nye bok «Becoming» avslører tidligere førstedame Michelle Obama (54) hva hun tenkte under Donald Trumps innsettelse.

Det skriver ABC News, som har fått tak i en kopi av boka som slippes tirsdag.

Da makten i USA ble overrakt fra Barack Obama til Donald Trump i januar 2017, la mange merke til at den avtroppende førstedamens lynne ikke var like hjertelig som hennes manns.

- Jeg ønsket ikke å få tårer i øynene, fordi folk ville trodd at jeg gråt på grunn av den nye presidenten, forklarte hun senere til Independent.

I boka kommer hun imidlertid med en alternativ forklaring.

Gav opp

Obama beskriver hvordan hun helst ville blokkere alt ute og heller legge seg til å sove, da Trump vant valget. Under innsettelsen måtte hun ta innover seg realitetene.

Skal vi tro ansiktsuttrykkene hennes, var ikke det en lystbetont opplevelse. Hun skriver at stemningen på innsettelsen ikke var like «levende», som ved de foregående innsettelsene.

Ifølge henne påpekte en av Barack Obamas rådgivere at hendelsen hadde dårlige «optics», altså at den ikke til seg godt ut. Michelle Obama tok dette til etterretning:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer