Her henger Tom Cruise ut av et fly i fart

Risikerte livet ved å gjøre stuntet selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I slutten av juli har «Misson: Impossible 5 - Rouge Nation» premiere på norske kinoer.

Den femte filmen i «Mission Impossible»-rekka har som vanlig skuespiller Tom Cruise i hovedrollen, og på en tidlig trailer for filmen fikk vi se skuespilleren hengende ut av et fly som letter fra bakken.

Det skal være snakk om et Airbus A400M Atlas-fly.

Bakomfilm Nå har filmselskapet sluppet en bakomfilm, som viser at stuntet er gjort av ham selv. Se video over.

- Folk tror vi bruker filmtriks og «green screen», men Cruise fortsetter å heve nivået på spenning hos publikum fordi det han gjør er ekte, har nestleder i Paramount Pictures, Rob Moore, uttalt ifølge La Times.

Skuespilleren innrømmer at han var ganske nervøs i forkant.

- Jeg klarte ikke sove kvelden før, sier han i videoen.

- Var dritredd Scenen skal ifølge The Wrap ha blitt filma åtte ganger på 5000 fot, mens skuespilleren ble utsatt for farer som sterk vind, lave temperaturer og røyk fra flyets drivstoff. I videoen sier han at han var dritredd.

- Jeg kjenner kraften fra vinden treffe meg og om noe går galt kan jeg ikke klatre inn i flyet, før vi er nede på bakken. Jeg var dritredd, sier han.

Dette er ikke første gang Cruise gjør halsbrekkende stunts. I «Mission: Impossible - Ghost Protocol» fra 2011 hang Cruise utenfor verdens høyeste bygning, Buri Khalifa i Dubai, uten å bruke stuntmann. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer