Her hiver brødrene seg utfor fjellsiden på Bjørnøya

Se eksklusivt klipp!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): De tre brødrene Inge (28), Markus (26) og Håkon Wegge (22) er over snittet opptatt av friluftsliv - gjerne av det mer ekstreme slaget.

De tre reiste i fjor til en av de minst adkomstvennlige stedene i verden - Bjørnøya i Barentshavet - for å surfe, stå slalåm og leve et ellers nøktern liv i telt.

- Å komme seg til Bjørnøya var veldig vanskelig, og vi visste at hjelpen kunne være opptil tre dager unna. Spesielt hvis været er skikkelig dårlig,  er det ikke alltid et helikopter eller båt kan komme frem og legge til kai. Vi var veldig klar over dette, og hadde med oss et godt utvidet førstehjelpskit, med morfin til og med, forteller Inge Wegge til Filter.

- Jekket ned Han har regi på filmen som ble til underveis på turen. «Bjørnøya» får sin kinopremiere 24. oktober, og der får vi se spektakulære bilder fra brødrenes opphold - som denne turen ned en svært bratt fjellskrent på snøbrett:

- Jeg tror vi jekket ned to hakk på alt vi gjorde i forhold til hva vi gjør på fastlandet. Vi vurderte skredfaren til meget lav, da det var utpå våren og snøen var gjennomvarmet, forteller Wegge til Filter om kjøringen ned fjellskrenten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer