Her hopper Hove-jentene til sjøs

To av de viktigste festivalingrediensene er på plass: sol og bading. Les mer og se video.

BADENYMFER: Før gårsdagens konserter benyttet disse jentene muligheten til å bade på Hovefestivalen. - Det er faktisk ganske behagelig, forsikrer de. Fra venstre: Anja Brenna, Johanne Svensson, Henriette Nowak, Frida Leknes, Kristine O´Neill, Iselin Bergersen og Karen Vogt. Foto: Anders Grønneberg/ Dagbladet
BADENYMFER: Før gårsdagens konserter benyttet disse jentene muligheten til å bade på Hovefestivalen. - Det er faktisk ganske behagelig, forsikrer de. Fra venstre: Anja Brenna, Johanne Svensson, Henriette Nowak, Frida Leknes, Kristine O´Neill, Iselin Bergersen og Karen Vogt. Foto: Anders Grønneberg/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Dette er vilt rått! roper Karen Vogt (22) mens hun løper ut i vannet.

Mandag skylte regnet over Hovefestivalen, men i går sprakk skyene opp og festivalgjengerne kunne endelig bade seg i både sol og hav.

Det gjorde at folk strømmet til badeplassen ved «Strandcampen», hvor de spilte fotball, grillet, badet og solte seg.

- Det er faktisk ganske behagelig temperatur, forsikrer Iselin Bergersen (18) fra Langhus.

Etter å ha sett LidoLido på scenen mandag, gleder hun seg til å få med seg både Lana del Rey og M83, som spiller henholdsvis i dag og fredag.

Hyller sola Til tross for det er mye god musikk i vente, får ikke Iselin og mange av de andre den virkelige festivalfølelsen før sola skinner og vannet lokker. Da kommer badeplassen, som ligger bare fem minutter unna hovedscenen, godt med.

- Vi elsker Hove, roper jentene på vei opp av vannet.

- Det beste med Hove er at man kan bade. Jeg er veldig glad for at sola kom til slutt, hvis ikke blir det ikke skikkelig festival, sier Iselin.

På festivalens sjette år forventer arrangørene å ha 15000 besøkende per dag, og de har allerede slått fjorårets rekord for antall solgte festivalpass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer