Her kan du se årets Emmy-vinnere på nett

Stor streamingoversikt.

POPULÆR DUO: «Breaking Bad»-skuespillerne Aaron Paul og Bryan Cranston har all grunn til å være fornøyd med Emmy-kvelden. Hele serien deres og flere andre vinnere og nominerte kan du se på nett - her er oversikten. Foto: AMC
POPULÆR DUO: «Breaking Bad»-skuespillerne Aaron Paul og Bryan Cranston har all grunn til å være fornøyd med Emmy-kvelden. Hele serien deres og flere andre vinnere og nominerte kan du se på nett - her er oversikten. Foto: AMC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årets Emmy-vinnere er klare, på godt og vondt avhengig av hvilke favoritter man heiet på.

Som vanlig etter en prisutdeling av en slik størrelse, er det noen som blir nysgjerrig på seriene og filmene de ikke har fått med seg.

Forståelig nok, ettersom prisdrysset over for eksempel «Breaking Bad» helt korrekt antyder at det er en serie man bør ha sett.

Mange av de seriene som vant under årets Emmy-utdeling er heldigvis tilgjengelig på de forskjellige streamingtjenestene her til lands.

Vi har samlet noen av de største - her er oversikten:

«Breaking Bad» Vant ikke overraskende prisen for beste dramaserie både under Emmy og Golden Globe i år. Fullt fortjent for det fantastiske skuespillerensembelet med Bryan Cranston og Aaron Paul i spissen.

Mellom 2008 og 2013 ble det laget fem sesonger med i alt 62 episoder om kjemilæreren som gradvis blir en større og større skikkelse i underverdenen, takket være hans unike evner til å framstille metamfetamin i en enestående blå krystallform.

• «Breaking Bad» kan streames i sin helhet på Netflix.

Nominerte som ikke vant:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer