Her kan du se eksklusiv intimkonsert med Bruce

Spiller nygamle låter for første gang live. Bare på Db.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet.no streamer som eneste norske nettavis intimkonserten som Bruce Springsteen og The E Street Band holdt for cirka 60 heldige fans i Asbury Park i forrige uke.

Kamp om billettene 3000 fans var med i trekningen om de eksklusive billettene, i følge den anerkjente fansiden Backstreets.com.

Konserten ble filmet av Thom Zimny, som også var mannen bak høstens hyllede Springsteen-dokumentar «The Promise: The Making of 'Darkness On The Edge Of Town'».

Klassisk album Og det er nettopp «The Promise»-materialet - uutgitte låter fra tida før og rundt innspillingen av det klassiske 1978-albumet - som er fokus for minikonserten du kan se over.

Les Dagbladets anmeldelse av «The Promise» og det store «Darkness On The Edge Of Town»-bokssettet her.

Elvis-jul I tillegg til den alternative versjonen av «Racing In The Street» og tittelsporet «The Promise», spiller Springsteen og E Street Band ytterligere to nygamle låter, samt en cover av Elvis Presleys gamle juleslager «Blue Christmas».

The E Street Band er for anledningen forsterket av avdøde Danny Federicis orgelerstatter Charles Giordano, en blåserrekke samt fiolinisten David Lindley, som spilte - til mange fans store overraskelse - fiolin på flere av de uutgitte sangene eller versjonene fra «Darkness»-innspillingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer