Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her kan du se Emmy-vinnerne

På norsk tv - og på nettet.

||| (Dagbladet.no): Vi jobber for tiden med nye tv-seriesider, for at du enklest mulig skal kunne se når dine favorittserier går på tv.

Følg lenkene i denne saken for å se bilder, video og for å finne ut når du kan få sett neste episode på norske tv-kanaler.

NB! Sidene er under utvikling.

Mad Men
Mad Men har vært gjemt bort på Viasat 4 i Norge, og har - i likhet med i USA - hatt mye lavere seertall enn den har fortjent. Hvis du er natteravn, kan du se serien i reprise, men da må du finne deg i å slå på TV3 kl. 03.35 i natt. Både sesong 1 og 2 er ute på dvd, og sesong 3 sendes for tiden i USA.

Hvis du ikke kjenner til serien, bør du ta deg tid til å se første episode helt gratis i videovinduet over.

30 Rock
Sendes på Canal Plus First og NRK3 i Norge. Sesong tre vises for tiden på Canal Plus, og fjerde sesong starter opp til neste år i USA.

United States of Tara
FEM var kjappe og viste denne i Norge rett etter premieren i USA. Kanskje kan en Emmy-pris få fart på repriseplanene? Alle med amerikansk IP-adresse kan få sett første episode via hjemmesidene til Showtime. Andre sesong starter opp i USA til neste år.

Damages
Sendes på Viasat 4, men for alle uten opptaker er 23.45 på en fredagskveld et helt håpløst tidspunkt. Sesong tre vises på amerikansk tv til neste år.

Lost
Vises for tiden ikke på norsk tv, men forhåpentlig vil TVNorge være kjapt ute når den avsluttende sesong seks starter opp i USA til våren.

Pushing Daisies
Er tatt av plakaten i USA, men reprisevisninger går for tiden på Canal + Drama i Norge.

Two and a Half Men
Vises på TV3 i Norge. Kan sees allerede kl. 18.00 i kveld.

24
Vises ikke i Norge for tida, men TV 2 har rettighetene. Sesong åtte er planlagt i USA.

Breaking Bad
Går - skandaløst nok - ikke på norsk tv. Sesong 1 kan kjøpes via import på Platekompaniet.

The Office (US)
Den amerikanske versjonen av den britiske komiklassikeren vises på TV 2 i Norge, med en ny episode i kveld kl. 23.35.

The Daily Show with Jon Stewart
Vises daglig både på NRK 2 og NRK 3.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling