Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her kaster Finn Kalvik ut to bråkmakere fra konserten

Nå vil plateselskapet ha videoen av opptrinnet fjernet fra nettet.

IRRITERT: Det var en mektig irritert Finn Kalvik som ba to personer om å forlate konserten hans fordi de bråkte. Skjermdump av Vardens video gjengis med tillatelse fra Varden. Foto: Tore Øyvind Moen/Varden
IRRITERT: Det var en mektig irritert Finn Kalvik som ba to personer om å forlate konserten hans fordi de bråkte. Skjermdump av Vardens video gjengis med tillatelse fra Varden. Foto: Tore Øyvind Moen/Varden Vis mer

(Dagbladet): Lørdag kveld hadde Finn Kalvik konsert på Parkbiografen i Skien.

Det var god stemning i lokalet, men et kvarter ut i konserten fikk Kalvik nok av noen personer som snakket mens han sang.

- Dere kan gå og drekke et annet sted, sa artisten til to menn som satt langt fram i lokalet, ifølge Varden.

Lokalavisa har også en video av opptrinnet, hvor Kalviks frustrasjon kommer tydelig fram.

- Dere vil ikke høre - Gå! Dere får penga deres tilbake! De andre har vil høre på konserten. Det vil ikke dere, roper Kalvik.

De to mennene han snakket til begynte å argumentere mot, men ble etter hvert sendt ut av vaktene.

Det øvrige publikumet så ut til å støtte Kalvik, og applauderte hans håndtering av bråkmakerne.

Men at videoen nå er publisert, er ikke plateselskapet spesielt fornøyd med.

- Ikke lov Ifølge Journalisten, har Kalviks plateselskap bedt Varden om å fjerne videoen.

- Midt under konserten har journalisten valgt å skru på kameraet og gjøre opptak. Journalisten vet godt at det ikke er lov med mindre det er gitt tillatelse til det. Det gjelder også selv om det er noe verbalt mellom låtene, eller dialog med publikum. Det er ikke noe nytt i dette, sier daglig leder Jørn Dalchow i plateselskapet daWorks Record, til Journalisten.

Men Varden har ingen planer om å ta vekk videoen.

- Vi ville aldri spilt av et langt musikkstrekk med Kalvik. Dette handler om tre tullinger i salen. Videoen er aktuell og har allmenn interesse. Under konserten er det noen som bråker i salen. Det har vært et problem flere steder i Telemark. Når Kalvik ber folk om å gå mener jeg pressen må vise det, sier redaktør Lars Kise til Journalisten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media