Her kliner de til på scenen

Forholdet til Norges heiteste kjendispar begynte som en sceneflørt. Nå viser de alle hvor forelsket de er.

HETE FØLELSER: Forholdet deres begynte som en flørt fra scenen for to år siden. Nå flørter de ordentlig på scenen i showet kjæresteparet har laget sammen. Foto: Lars Eivind Bones.   
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
HETE FØLELSER: Forholdet deres begynte som en flørt fra scenen for to år siden. Nå flørter de ordentlig på scenen i showet kjæresteparet har laget sammen. Foto: Lars Eivind Bones. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

||| Lars Monsen tar tak rundt sin største erobring i livet. Trine Rein har akkurat fortalt om kjæresten og samboerens rot i garasjen.

- Det er en genfeil dere kvinner har, at det må være så ryddig rundt dere hele tida, sier Lars og kliner til med sin kjære foran publikummet i Nes kulturhus.

NÆRT: Lars Monsen får Trine Rein ned på jorda etter at hun har skrytt på seg størrelsen på fisken hun fikk på en av sine få fisketurer. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NÆRT: Lars Monsen får Trine Rein ned på jorda etter at hun har skrytt på seg størrelsen på fisken hun fikk på en av sine få fisketurer. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Det er ingen selvfølge at jeg står her i dag med show og nytt album. Æren skal kjæresten min Lars Monsen ha, repliserer Trine Rein.

Flørter på scenen De er ett av Norges mest omtalte kjendispar, men liker ikke å utlevere privatlivet.
Dagbladet er med på siste generalprøve før premieren og kan bekrefte at kjærligheten mellom artisten og villmarkens sønn blomstrer.

- Det er deilig å ha fullstendig kontroll på hva som kommer ut og hvordan vi formidler dette, sier Lars Monsen som ikke er kjent for å gi mange intervjuer. Han får bekreftende nikk fra sidelinjen.

SAMMEN:  Trine Rein og Lars Monsen er klare for anmeldernes tale i morgen. - Dem bryr vi oss ikke om. Nå skal vi bare ha det moro vi, sier Lars Monsen til Dagbladet etter generalprøven i går. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SAMMEN: Trine Rein og Lars Monsen er klare for anmeldernes tale i morgen. - Dem bryr vi oss ikke om. Nå skal vi bare ha det moro vi, sier Lars Monsen til Dagbladet etter generalprøven i går. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Det er to år siden opptakten til showet starta. Lars Monsen flørta med Trine Rein fra scenen under Friluftsprisen i Raufoss.

Fra scenekanten fortalte han publikum at han ville ha henne med på villmarkstur. Da Rein skulle opptre seinere på kvelden, repliserte hun med at hvis hun ble borte under neste låt, var det fordi hun måtte hjem og pakke.

- Tåler å bli skitten Den uskyldige flørten fra scenekanten utviklet seg til et kjærlighetsforhold, og i kveld står de første gang på scenen sammen, med konsertforedraget «Vilt & Vakkert». I flere måneder har paret med utallige reisedøgn, vært mer sammen enn noen gang.

- Det er litt derfor vi gjør det her. For å være mer sammen med hverandre, sier Trine og ser bort på kjæresten. Bak scenen har hun kledd seg om og står nå ulastelig antrukket i kjeledress.

- Dette er sida ikke så mange kjenner ved Trine. Hun er en dame som tåler å få skitt under neglene, sier Lars.

- Forestillingen og arbeidet gjør forholdet vårt bare sterkere. Nå skal vi bare ha det moro. Den mest utfordrende tida over, heretter blir det kjempegøy, sier Monsen og innrømmer i showet at fascinasjonen for hun han omtaler som «dama mi», eller «kjæresten» flere ganger i showet, begynte for mange år siden.

Mange solgte billetter - Jeg satt ned i tv-stuen til en kollega og hadde akkurat bestemt meg for å legge lærerkarrieren til side. Det var en spesiell kveld. Vi hørte på musikk, sier Monsen.

- Og musikken vi hørte på, ble sunget av hun som faktisk er dama mi. Det tenker jeg på til stadighet.

Popstjernen og villmarkskongen legger nå ut på turné i Sør-Norge med til sammen 23 oppsetninger. Mangementet kan allerede opplyse om et formidabelt billettsalg. I snitt tar hver forestilling 450 personer og fem forestillinger er allerede utsolgt, mens på andre show er det få billetter igjen. I tillegg er det satt av en forestillingsperiode i Nord-Norge i 2011, sannsynligvis rundt påsketider.