Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her kliner Kylie Minogue til med barnebarnet til Elvis

Traileren til «Jack & Diane» røper lesbisk thriller-romanse.

(Dagbladet): Traileren til den nye filmen «Jack & Diane» har spredt seg som ild i tørt gress etter at den ble lagt ut på nettet.

Den avslører nemlig at det blir hett mellom popstjerna Kylie Minogue og Riley Keough, barnebarnet til selveste Elvis Presley, noe som har ført til en rekke overskrifter verden over.

I traileren ser vi hvordan Kylie Minogue, som spiller den tatoverte karakteren Tara, ser ut til å forføre tenåringen Jack, som spilles av Keough.

Kylies korte bidrag i traileren toppes med at hun lener seg fram mot en blodig og forslått Keough før hun kysser henne.

Nominert til Tribeca-pris Thrilleren hadde premiere på årets Tribeca Film Festival, der den var nominert til en pris.

Den er regissert av Bradley Rust Gray og handler om to unge jenter, Jack og Diane, som møter hverandre i New York og forelsker seg umiddelbart.

Men det blir likevel langt mer thriller enn romantisk kjærlighetskomedie, om vi skal tro traileren og omtalen filmen har fått på nettet.

Også aktuell med fransk film Det er den britiske skuespilleren Juno Temple som spiller Diane, mens barnebarnet til Elvis altså spiller den andre tittelrollen.

Kylie Minogue er mest kjent som popartist, og har blant annet vunnet en grammy for «Come Into My World» i 2004. Men hun har også dukket opp i flere filmer, selv om hun ikke har hatt noen store roller på lerettet siden 90-tallet.

I år har hun imidlertid vært filmaktuell som aldri tidligere. I tillegg til rollen i «Jake & Diane» har hun spilt mot blant andre Eva Mendes i den franske filmen «Holy Motors» som kjempet om gullpalmen under årets filmfestival i Cannes.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media