Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her kommer Freddy opp av badekaret

Ny «Nightmare on Elm Street».

|||(Dagbladet.no): Freddy Krueger er i ferd med å gjøre comeback på kino, denne gangen i Jackie Earle Haleys («Little Children», «Watchmen») skikkelse.

«A Nightmare on Elm Street» får premiere i 2010, og blir i stor grad en ren remake av Wes Cravens film fra 1984.

Samuel Bayer, musikkvideo og reklamemann med videoen til Nirvanas «Smells Like Teen Spirit» på samvittigheten, har fått jobben med å oppdatere den klassiske slasherestetikken.

Og noen valg har han gjort. Blant annet er alle spor av humor som var i originalen fjernet, i et forsøk på å gjøre karakteren mer skremmende.

Kruegers vansirede ansikt er også sminket noe annerledes i forhold til tidligere.

Bråkmakeren Michael Bay har produsentansvar her, uten at det maktet å blidgjøre originalregissør Wes Craven. Han har tidligere uttalt seg svært negativ til denne filmen.

- Jeg vet ikke hvem som skal lage denne filmen, og jeg er ikke interessert. Det er faktisk ganske smertefullt å tenke på. Av alle filmene mine er det denne jeg har sterkest forhold til, og det var den som tjente mest penger, uttalte han til IGN i sommer.

Hva synes du om traileren?

HERE COMES FREDDY: Ikke så lurt å sovne i badekaret.
HERE COMES FREDDY: Ikke så lurt å sovne i badekaret. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling