Anmeldelse Film «Fast & Furious: Hobbs & Shaw».

Her kommer tøffe tøffe tøffe tøff

Testosteronbomben «Fast & Furious: Hobbs & Shaw» er bredbent, litt sjarmerende, og ganske flau.

MACHOMORO: Dwayne Johnson og Jason Statham har nok av selvironi, men iblant krymper man seg likevel over humoren deres. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FILM: Den amerikanske muskelbunten Hobbs og den designerkledde britiske hardhausen Shaw, det vil si Dwayne Johnson og Jason Statham, liker hverandre ikke.

Gjennom filmen slenger de to, som i mange år har vært populære bifigurer i «Fast & Furious»-serien, fornærmelser og utfordringer til hverandre på å, så mandig vis. Faktisk så ofte at fotsoldatene som er sendt ut for å nedkjempe dem høflig står stille, opptil flere ganger, og venter på at de skal bli ferdig med å slenge med leppa, før de tør å slå løs på dem igjen.

Det gjør det nesten uunngåelig å stille spørsmålet for seg selv: Er disse replikkvekslingene så vittige at hele filmen måtte stoppe opp for virkelig å la dem synke inn?

Pute-kino

Det er de sjelden. Iblant er de så flaue at kinopersonalet burde dele ut pute i døren.

Og så er det andre ganger der de treffer, der «Fast & Furious: Hobbs & Shaw» faktisk er så sjarmerende og tøysete som den tror den er. Det har mye å gjøre med skuespillerne: Statham og Johnson er begge gode komedieskuespillere og har med seg en dose selvironi inn i mye av det de gjør. Vanessa Kirby, Helen Mirren og en absurd Ryan Reynolds er karismatiske innhoppere, og Idris Elba tar med seg en overraskende sårhet inn i rollen som motstanderen som har teknologisk forbedret kroppen sin i den grad at han kanskje har mistet seg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer