«Maskorama» sesong 2

Her kunne du avslørt ham

Arve Juritzen var den første kjendisen til å ryke ut av «Maskorama». La du merke til de tydelige hintene som kunne avslørt ham?

AVSLØRT: Frosken var den første som måtte forlate «Maskorama». Her kaster han maska. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norges kanskje villeste gjettelek, «Maskorama», var i gang igjen på lørdag. Suksessen fra i fjor ser ikke ut til å stoppe, og over 1,1 millioner seere fikk med seg lørdagens sending.

Den første kjendisen som måtte avsløre sin identitet, og dermed forlate «Maskorama», var forlegger og journalist Arve Juritzen - utkledd som «Frosken».

Da Juritzens identitet ble avslørt, fortalte programleder Silje Nordnes at bare 16 personer hadde klart å gjette at han skjulte seg bak maska. Derfor kan det være nyttig å få en oversikt over hvilke hint som kunne avslørt ham - og det skal vi gi deg her.

Kostyme med flere hint

For å begynne veldig grunnleggende, så ga «Froskens» kostyme fra seg en del hint.

Det er en button på kostymet med regnbuefargene, som ofte brukes som et symbol på støtte til homofile. Juritzen sto åpent fram som homofil for flere år siden, og fikk sin datter ved bruk av surrogati. For øvrig var datteren den eneste som visste om Juritzens deltakelse i «Maskorama», forteller han til Dagbladet.

Av andre buttons er det «I Can't sing», «see me on TV» og «Oslolove». Førstnevnte hinter til at han ikke er artist, og som han selv sier: «Jeg har aldri sunget før». «See me on TV» trenger ikke en spesielt grundig forklaring, ettersom Juritzen har vært programleder for en rekke TV-programmer - som «Vil du bli millionær?» og «Big Brother». «Oslolove» er et så enkelt hint som at han bor i Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer