«Bond 25»

Her ødelegger BMW-treffet for James Bond

- «Burningen» er gjort på indrefileten av veistrekket, sier linjeprodusent om dekkmerkene som kom i løpet av helgen.

PROBLEMER: Lørdag herjet en rekke biler fra et stort BMW-treff arrangert i Møre og Romsdal fram og tilbake på Atlanterhavsveien. Det kan gi utfordringer for Bond-produksjonen som starter i området denne uka. Video: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

AVERØY/ATLANTERHAVSVEIEN (Dagbladet): Lørdag herjet en rekke biler fra Norges største BMW-treff, arrangert årlig i Møre og Romsdal, fram og tilbake på Atlanterhavsveien. Resultatet av kolonnekjøringen til bilentusiastene resulterte i lange strekk med svarte merker etter svidde bildekk.

Dagbladet var i området i det aktuelle tidsrommet, og var vitne til råkjøring og hørte at det hvinte fra spinnende bildekk langs det kjente veistrekket som ligger mellom Molde og Kristiansund. I etterkant er klipp fra biltreffet publisert på YouTube. Dokumentasjon publisert på Instagram er slettet mens Dagbladet har jobbet med denne saken.

Se video av BMW-kolonnen øverst i artikkelen.

Får det ikke vekk

Dekkmerkene er en stor strek i regninga for den internasjonale Hollywood-produksjonen i området. Atlanterhavsveien stenges store deler av døgnet denne uka for å skyte viktige bilscener til neste «James Bond»-film med helikopter. Merkene strekker seg over flere kilometer og er ikke borte idet Dagbladet kjører strekningen grytidlig onsdag morgen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer