<strong>DRILLER DANSETRINN:</strong> Ylvis har brukt dagen på å øve til fredags opptreden på Asias største musikkshow.
DRILLER DANSETRINN: Ylvis har brukt dagen på å øve til fredags opptreden på Asias største musikkshow. Vis mer

Her øver Ylvis før den «hemmelighetsstemplede» Asia-opptredenen

Kom til Hong Kong i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HONG KONG (Dagbladet): Fredag skal Ylvis opptre på Asias største TV-sendte musikkshow, Mnet Asian Music Awards (MAMA), sammen med den sørkoreanske jentegruppa Crayon Pop.

Opptredenen blir fra asiatisk hold betegnet som et innslag som det er knyttet høye forventninger til.

- Vi forbereder en scene som aldri har blitt sett før, sier MAMA-sjef Ahn So Yeon.

Etter den lange flyturen fra Oslo, via Helsinki, til Hong Kong  i dag, har brødrene Ylvisåker brukt dagen på å øve til opptredenen i Asia World-Expo sammen med danserne sine.

Hemmelighold Det er ikke blitt offentliggjort spesifikt hvordan denne opptredenen blir, og arrangørene har holdt kortene tett til brystet hva detaljer angår.

- Vi vet ingenting om hvilken låt de skal opptre med eller hvordan opptredenen blir, sier pressekontakt Cate An til Dagbladet.

Tidligere år har det også blitt gjort samarbeid mellom vestlige og asiatiske artister i MAMA-sammenheng. I fjor var det B.O.B og Seo som sto på scenen sammen, mens i 2011 var det Snoop Dogg og 2NE1 som forente sine musikalske evner.

Også Stevie Wonder og svenske Icona Pop har blitt offentliggjort som musikkinnslag på prisutdelingen.

<strong>HONG KONG-HILTON:</strong> En slengkyssende Paris Hilton fulgte bare minutter etter at Ylvis hadde forlatt Hong Kong International Airport onsdag morgen. Genseren hadde hun hadde valgt for anledningen tyder også på at hun ikke er redd for å vise følelser. Foto: Jonas Pettersen
HONG KONG-HILTON: En slengkyssende Paris Hilton fulgte bare minutter etter at Ylvis hadde forlatt Hong Kong International Airport onsdag morgen. Genseren hadde hun hadde valgt for anledningen tyder også på at hun ikke er redd for å vise følelser. Foto: Jonas Pettersen Vis mer

Crayon Pop nådde topplasseringen på Billboards koreanske singelliste tidligere i sommer med låta «Bar Bar Bar», som på grunn av sin merkelige musikkvideodans ble sammenlignet med Psys «Gangnam Style». Gruppa er også nominert til to priser under MAMA-prisutdelingen.

Ylvis-manager Jørgen Thue har tidligere sagt at han har sett fram til Asia-turen.

- Det er stas å bli invitert til et av Asias største TV-show og Ylvis gleder seg til å ta med revekostymene til Hong Kong. «The Fox» har vist seg å være en låt også for de store anledninger.

- Bra mottakelse Ylvis har tidligere vært i USA, Amsterdam og London, før turen nå har gått helt til Asia.

Axel Hyge i Warner Music Norge, som koordinerer «The Fox» på det internasjonale markedet, sier at Asia allerede har tatt godt i mot Ylvis.

- De har fått en veldig god mottakelse i Asia så langt, med gode plasseringer både på iTunes og lokale utsalgssteder og strømmetjenester. «The Fox» har ligget som nummer én på Itunes-lista i både Malaysia og Sri Lanka. Når det er sagt, tror jeg det fortsatt er en del å hente på det asiatiske markedet.

<strong>PUST I BAKKEN:</strong> Ylvis jobber for at det skal sitte til fredag.
PUST I BAKKEN: Ylvis jobber for at det skal sitte til fredag. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer