Her overfører Snåsamannen «kraften» til Sandemo

Det første møtet mellom de to kollegene i overnaturlighet endte med et forsøk på fjernhelbredelse av en kreftsyk.

OVERFØRER: Snåsamannen berører Sandemo, slik at Sandemo igjen kan berøre en kreftsyk gjennom 14 år. Målet er at den kreftsyke skal bli frisk. Foto: Scanpix
OVERFØRER: Snåsamannen berører Sandemo, slik at Sandemo igjen kan berøre en kreftsyk gjennom 14 år. Målet er at den kreftsyke skal bli frisk. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): To spesielle mennesker møtte hverandre for første gang i Spikersuppa under Oslo bokfestival i dag.

Joralf Gjerstad, som det påstås har helbredet 50 000 mennesker, og Margit Sandemo, som mener hun er synsk, samtalte om sine liv, med hundrevis av tilhørere som flere ganger brøt ut i spontan applaus.

Mot slutten av samtalen om dødsriket, gjenferd, profetier og helbredelser, spurte Sandemo Snåsamannen om han kunne hjelpe en venn av henne i Sverige som har hatt kreft i 14 år.

- Kan du sende «kraften» gjennom meg, så han blir frisk, spurte Sandemo.

- Det prøver vi, sa Snåsamannen, og tok Sandemo i hånda.

- Liker deg godt For et par uker siden sa Sandemo til Dagbladet at hun håpte Gjerstad kunne hjelpe henne å få tilbake evnene til å se gjenferd, nisser, underjordiske vesener - og ikke minst skytsengelen hun ikke har sett på 15 år.

Men da Dagbladet møtte henne i dag avviste hun dette.

- Det er bare tull at Joralf skal hjelpe meg å finne tilbake til skytsengelen min. Han er der, men jeg ser ham bare ikke, sier Sandemo, og legger til at hun håper Snåsamannen ikke ser på henne som en sjarlatan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer