Her overlever Hector et fall på 20 meter

- Jeg overlevde fordi jeg ikke har tatt en varm dusj på seks år, sier «mirakelmannen».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hector Wrótniak var så høy på musikken under festivalen Creamfields utenfor Sydney, at han klatret opp på et nærmere 20 meter høyt stillas og begynte å danse.

Flere sjokkerte festivaldeltakere filmet opptrinnet, som kunne endt i tragedie da Hector mistet balansen og falt ned på bakken.

Nærmest mirakuløst overlevde imidlertid Hector uten å pådra seg så mye som en skramme. «Mirakelmannen» falt heldigvis ned på innsiden av stillaset, noe som gjorde at stillaselementene tok av for fallet.

- Jeg overlevde takket være guds beskyttelse og at jeg ikke har hatt en varm dusj på seks år, sier Hector i et intervju med radiostasjonen Nova.

Hector ble tatt hånd om av vaktene og tatt med til et lokalt sykehus for en sjekk, men klarte å rømme fra sykehuset og komme seg tilbake til festivalen. Der ble «mirakelmannen» stoppet av politiet, som viste ham bort fra festivalen og truet med å arrestere ham.

- Nærmest mulig himmelen I intervjuet med radiostasjonen Nova, som er vel verdt å høre, sier Hector at det var musikken som gjorde at han klatret opp på stillaset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer