Her overlever Hector et fall på 20 meter

- Jeg overlevde fordi jeg ikke har tatt en varm dusj på seks år, sier «mirakelmannen».

(Dagbladet): Hector Wrótniak var så høy på musikken under festivalen Creamfields utenfor Sydney, at han klatret opp på et nærmere 20 meter høyt stillas og begynte å danse.

Flere sjokkerte festivaldeltakere filmet opptrinnet, som kunne endt i tragedie da Hector mistet balansen og falt ned på bakken.

Nærmest mirakuløst overlevde imidlertid Hector uten å pådra seg så mye som en skramme. «Mirakelmannen» falt heldigvis ned på innsiden av stillaset, noe som gjorde at stillaselementene tok av for fallet.

- Jeg overlevde takket være guds beskyttelse og at jeg ikke har hatt en varm dusj på seks år, sier Hector i et intervju med radiostasjonen Nova.

Hector ble tatt hånd om av vaktene og tatt med til et lokalt sykehus for en sjekk, men klarte å rømme fra sykehuset og komme seg tilbake til festivalen. Der ble «mirakelmannen» stoppet av politiet, som viste ham bort fra festivalen og truet med å arrestere ham.

- Nærmest mulig himmelen I intervjuet med radiostasjonen Nova, som er vel verdt å høre, sier Hector at det var musikken som gjorde at han klatret opp på stillaset.

- Når du «hytter med knytteneven» for bare livet, og du bare nyter øyeblikket maksimalt, ønsker du å få ut den siste knytteneven inni deg, sier Hector, til stor latter fra programlederne.

- Du ønsker å komme nærmest mulig himmelen, det er bare en vanvittig følelse når musikken dunker i hele kroppen.

- Elsk livet Selv om stillasstuntet gikk over all forventning, og Hector nå kan nyte statusen som internettkjendis, kommer han ikke til å gjenta bedriften.

- Jeg forstår at mange tenker at jeg er en idiot, men ikke hat meg - se heller det positive i det som skjedde. Jeg ble ikke skadd, det er utrolig.

- Elsk livet, det er budskapet. Det er fantastisk, verdifullt og et mirakel, sier Hector Wrótniak.