Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her overraskes Fredrik Skavlan med en «blinkende dildo»

Scenen er nå fjernet fra kveldens program.

(Dagbladet): E. L. James - forfatteren bak sexboksensasjonen «Fifty Shades of Grey» - er blant gjestene i kveldens «Skavlan». Du skal derfor ikke se bort fra at eksperimentell kjødelig omgang er blant temaene som står på talkshowvertens notatkort.

Men det var en av de andre gjestene - den tidligere fotballproffen Glenn Hysén (52) - som overrasket Fredrik Skavlan med en frekk gave under innspillingen i Stockholm i går.

NRK og SVT har klippet det bort fra sendinga, men midt under forfatterintervjuet dro Hysén en avlang plastgadget frem fra innerlomma. Og proklamerte:

- Er du sjenert, kan du bruke denne om natta. Det er en blinkende dildo.

Ville sjokkere Det var E.L. James som var kjappest med svaret:

- Jeg foreslår at du tar den med deg hjem og bruker den på deg selv.

Til den svenske avisa Aftonbladet forklarer Glenn Hysén i dag at meningen med stuntet var å sjokkere. Det til tross for at dingsen slett ikke var noe sexleketøy.

- Den minner jo om det, men er til å stille opp i veien for å advare andre trafikanter når man har problemer med bilen, sier han.

En svensk varselstrekant, altså.

Passet ikke Redaksjonssjef Ales Ree i Skavlan-redaksjonen sier til Dagbladet at fotballspillerens morsomhet kom helt overraskende på programlederen, og at det ikke passet å servere det norske og svenske TV-publikummet på selveste tacokvelden, og dermed ble klippet vekk.

- Det var ikke planlagt, og vi fant ut at visuelle blinkende virkemidler passet bedre på internett enn på TV i beste sendetid, sier hun.

Den tredje gjesten i klippet, og som ikke ser ut til å synes at dildospøken er overvettes morsom, er for øvrig finansmannen Øystein Stray Spetalen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media