Her så det mørkt ut for «Game of Thrones»-favoritten. Nå gir nytt bilde håp

Fanbilde fra Belfast kan avsløre en av karakterenes skjebne.

USIKKER AVSLUTTNING: Fans har vært usikre på framtiden til noen av karakterene etter den nervepirrende avslutningen av den sjuende sesongen av «Game of Thrones». Ferske bilder Belfast har nå gitt nytt håp til fansen. Video: HBO / Catherine Donnelly Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fans av «Game of Thrones» kan måtte vente helt til 2019 før de får se åttende og siste sesong av den megapopulære HBO-serien.

Etter den svært dramatiske slutten på den sjuende sesongen, har flere fryktet at noen av de mest populære karakterene har avgitt sine siste replikker i Westeros. Nå kan det se ut til at dette ikke er tilfellet.

NB! Røpealarm. Om du ennå ikke har sett siste episode av den sjuende sesongen, bør du snu her.

Nervepirrende sesongavslutning

Tormund Giantsbane (Kristoffer Hivju) har de siste sesongene seilt opp som en av de mest populære karakterene. Den enkle mannen med mye humor og en kompromissløs barskhet har også svært dedikerte fans.

For denne fangruppa kan det ha vært ekstremt smertefullt å se rulleteksten på sesongavslutningen av serien i august. I den siste scenen ser vi at isdragen og Night King knuser deler av muren ved Eastwatch-by-the-sea, hvor Hivjus karakter befinner seg.

Vi ser muren rase og folk falle i døden, men vi får ikke svar på om Tormund og hans nye kompis Beric Dondarrion (Richard Dormer) overlever der de befinner seg på toppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer