Julekalendere 2019

Her ser du årets julekalendere

Vi gir deg oversikten over hvilke julekalendere du kan se i år, og hvor du ser dem.

TILBAKE: «Snøfall» sendes i år for andre gang på NRK. Dette er én av mange julekalendere som sendes nå i desember. Foto: Odd Reinhard Nicolaisen og Øyvind Veberg / NRK
TILBAKE: «Snøfall» sendes i år for andre gang på NRK. Dette er én av mange julekalendere som sendes nå i desember. Foto: Odd Reinhard Nicolaisen og Øyvind Veberg / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

1. desember ruller de første episodene av årets julekalendere ut på norske skjermer. I år som i fjor har seerne et hav av alternativer, både på lineær TV og diverse strømmetjenester. Her har du oversikten, kanal for kanal.

NRK

På NRK1 og NRK Super vil man i år få et gjensyn med «Snøfall», som ble sendt for første gang i 2016. I denne historien møter vi foreldreløse Selma som drømmer om å få sin egen familie. Eventyr venter når hun finner fram til Snøfall, en helt annen verden enn hennes egen.

På NRK Super vil «Snøfall» bli etterfulgt av den svenske julekalenderen «Emblas saga». Emblas familie trues med å bli kastet ut hjemmefra. En merkelig vitenskapsmann tror han kan hjelpe, og sier han har et kart til nissens rike.

De ovennevnte vil også kunne strømmes på NRK TV, sammen med «Julekongen», «Jul i Svingen», «Pakten», «Jakten på tidskrystallen», «Theo og den magiske talisman», «Tidsreisen», «Fantorangens jul» og «Øisteins juleblyant».

For den nostalgiske vil også både «Jul i Skomakergata», «Amalies jul», «Teodors julekalender» og «Vertshuset den gylne hane» være tilgjengelige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.