Her sitter hun dopa ned og tror hun går på Hogwarts

Mora fanget alt på film og så ble klippet en netthit. - Det er helt ellevilt, sier Amanda om responsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Videoen du kan se over har gått som ei kule på nettet i påska. Bare dager etter at den ble lastet opp på Youtube har nesten 1 million seere fått med seg den neddopa tenåringsjenta Amandas fablerier om Hogwarts og lyssabler.

Det var mora hennes som bestemte seg for å filme Amanda i bilen på vei hjem fra tannlegen. Den amerikanske studenten hadde trukket visdomstennene, og var fortsatt ruset av behandlingen hun hadde fått.

I videoen ser vi at Amanda er helt overbevist over at hun går på Hogwarts, skolen som er kjent fra «Harry Potter»-universet, og at noen har kastet en trolldom over henne.

- Jeg husker ikke hvor vi bor. Hogwarts. Jeg er en heks. De har kastet en trolldom over meg, sier hun, før hun hopper til et helt annet univers, nemlig «Star Wars».

- Jeg har lyssabelen min her. Jeg skal få hevn, men vi må ha noe mat først, sier hun.

Videoen er blitt publisert på store amerikanske nettsteder som Huffington Post og Yahoo. Dagbladet har vært i kontakt med Amanda, og fått tillatelse til å vise videoen også til norske seere.

Aspirerende jedi-heks - Jeg synes det er ganske sprøtt at denne videoen helt tilfeldig er blitt en netthit, sier Amanda til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer