Tom Cruise i Norge

Her skal Cruise stupe ut i full fart

Tom Cruise spiller inn spektakulære scener i Hellesylt. Se eksklusive bilder fra riggen på toppen av fjellet Helsetkopen.

STUNT: Tom Cruise er i Møre og Romsdal. Her øver han på motorsykkelkjøring i høy hastighet i den lille vestlandsbygda. Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HELLESYLT, MØRE OG ROMSDAL (Dagbladet): Hellesylt er døpt «Hollysylt» i vente på at det skrives filmhistorie i bygda. Bilder fra Helsetkopen (1200 moh.) viser arbeidet som er gjort på toppen av fjellet den siste uka.

Det er en av innspillingens nærmeste naboer som var på fjelltur i helga og kom over byggearbeidet.

- Det er laget en slags vei som leder inn mot hoppet der oppe. Det er et enormt arbeid som er gjort. Jeg så Cruise hoppe ut fra et oransje helikopter da jeg sto på toppen, sier Kristin Storstein til Dagbladet.

Møtte Cruise

I går arrangerte Storstein filmparty med naboer og kjente som ville komme så nært som mulig på Tom Cruise. Huset hennes ligger et steinkast unna landingssonen, og Storstein var en av mange fra Hellesylt som fikk møte superstjerna tirsdag ettermiddag.

- Jeg fortalte han at jeg så han hoppe fallskjerm fra et helikopter da jeg var på toppen av fjellet. «Hjertet mitt dunket da jeg så deg hoppe», sa jeg til Cruise. «Mitt hjerte dunket også», svarte han til meg.

Torsdag holder lokalmiljøet pusten. Skal Tom Cruise risikere livet ved å kjøre motorsykkel i full fart over den enorme rampa og sette utfor kanten av stupet?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer