Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her skriver M på nekrologen til James Bond

- Noen kommer for å drepe oss. Vi skal drepe dem først.

(Dagbladet): Daniel Craig begynner å bli varm i trøya som spionhelten James Bond, men de nye trailerne til neste kapittel, «Skyfall», røper at 007 ikke nødvendigvis får det lett i neste film.

Det ble i går sluppet flere nye trailere. Den internasjonale traileren åpner med at Bonds sjef, M, skriver på nekrologen hans.

- En senioragent i forsvarsdepartementet, kommandør James Bond, C.M.G., R.N. er savnet, antatt drept under et offisielt oppdrag til Tyrkia, får vi se at M skriver.

C.M.G. er en grad i St Michael og St George-ordenen, mens R.N. trolig viser til Royal Navy.

- Hva skal man si? Nok en gang er det Judi Dench som spiller M, og hun sliter åpenbart med å finne ord på ting.

- Hva skal man si om en mann som ham, sier hun.

Nå skal det sies at James Bond har vært savnet, antatt drept og i store vanskeligheter tidligere, men likevel vist en britisk stayerevne av de sjeldne. Han har overlevd det aller meste siden Ian Fleming skapte ham i 1953.

- Noen kommer for å drepe oss Den norske traileren viser aldri nekrologscenen, men derimot at Bond er involvert i flere kniper og det hele har et litt mørkt preg over seg nok en gang.

- Noen kommer for å drepe oss. Vi skal drepe dem først, slår Bond karismatisk fast.

Men det er altså den internasjonale traileren som røper aller mest. Der kommer det fram at Bond trolig regisserte sin egen «død» for så å komme tilbake igjen.

Den 23. Bond-filmen i rekken er regissert av Oscar-vinneren Sam Mendes og har norsk premiere 26. oktober.

I den forrige «Bond-filmen», som ble vist under OLs åpningsseremoni, var det ingen ringere enn dronning Elizabeth som var Bond-piken. I filmen som kommer seinere i år er det Bérénice Marlohe som fyller den rollen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media