Her skyter Ari Behn sin bestevenn

Ari Behn ber Per Heimly om å si sine siste ord, så avfyrer han et skudd med en 38 kaliber mot sin bestevenns hode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg trodde skytingen var en spøk fra filmteamet. Det kom som et lite sjokk. Jeg så meg rundt, ingen sa noe og jeg tenkte «vi skal vel ikke gjøre dette?». Ari er litt tøffere enn meg til å gjøre fysiske stunt, så jeg tenkte at jeg kunne snike meg unna, sier Per Heimly (41) til Dagbladet.

Han forteller om da han og Ari Behn (41) var i São Paulo, Brasil, en by preget av høy kriminalitet. De to besøker en bedrift som tester skuddsikkert glass, og en av de ansatte gir de norske kameratene en utfordring - en skal skyte mot ei bildør med skuddsikkert glass, mens den andre står bak døra.

Skuddsikker vest Dagbladet har sett videoklippet fra hendelsen, som skal vises i den premiereklare sesongen av «Ari og Per Løser Verdensproblemer» på TVNorge. Det er tydelig at ingen av de to har lyst til å være den som blir skutt mot. Begge nekter å stille seg bak bildøra, og Heimly svetter kraftig når han kjemper mot egen frykt og Brasils fukt.

- Jeg gjør mye, men å frivillig stille seg opp for ett skudd, selv med glass.. Vet du hva, jeg gjør det ikke. Hører du det, Per, jeg gjør det ikke, sier Behn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer