Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her sprenger kunstner plastilina-Siv i fillebiter!

Vil ta hevn.

Den anerkjente animatøren Pjotr Sapegin viser nå hva han synes om Frp-leder Siv Jensen og nestleder Per Sandberg. I en video publisert Youtube og på www.frrrrp.com blir lederduoen rett og slett sprengt i fillebiter.

- Jeg har aldri før vært politisk engasjert, men nå syntes jeg det virkelig var viktig, sier Sapegin til Dagbladet.

I videoen, som er en god gammeldags plastilina-animasjon, blir Siv Jensen og Per Sandberg trenet i å virke sinte.
Det bærer helt galt avsted ...
 
- Frp-ledelsen høres ut som om de snakker fra hjertet, men jeg føler at det bare er skuespill. Mitt grep er å vise folk hvordan Frp øver seg i å snakke sant. Jo mer sinna og forbannet Siv Jensen og Per Sandberg er, jo mer sanne mener de at de framstår, sier Sapegin.

Generalsekretær Geir A. Mo i Frp har sett videoen og har følgende å si: På Youtube ligger det mye rart, det er umulig å kommentere alt som ligger der.

Videoen er laget som en morsom kommentar, men Pjotr Sapegin mener selv han er den perfekte skyteskiven for Frp:

- Jeg er både kunstner og innvandrer, sier Sapegin, som er født i Moskva under Sovjet-tiden.

- I Sovjetunionen satt lederne folk flest opp mot dem som ikke produserte materielle verdier. Var du kunstner eller intellektuell, så var du en folkefiende. Frp gjør akkurat det samme, sier Sapegin.

 

ANERKJENT: Pjotr Sapegin har laget sin eget Frp-protest.
ANERKJENT: Pjotr Sapegin har laget sin eget Frp-protest. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling