Her starter det spektakulære frieriet der 1000 personer hjalp til

Er dette tidenes frieri, eller blir det rett og slett for mye?

(Dagbladet): Når det kommer til frierier ser det ikke ut til å være grenser for hva beilende menn klarer å finne på. Det kan virke som om måten spørsmålet stilles på for mange er langt viktigere enn hva det innebærer.

Men så er det vel også mange kvinner som drømmer om denne dagen allerede fra ung alder av.

I videoen over kan du se et av de mer spektakulære frieriene som er fanget på film. Klippet er fra premieren på programmet «Den store overraskelsen» som har premiere på TV Norge i kveld.

Trodde hun deltok i design-show Og i dette programmet spares det iallfall ikke på kruttet. Videoen over viser deg starten på det spektakulære frieriet mannen hadde planlagt for samboeren sin.

Forholdet deres hadde vært litt opp og ned i forkant av frieriet, og dette var den første kvelden på lenge de skulle bruke sammen på noe spesielt.

Kvinnen ble kraftig lurt av samboeren, som trodde hun deltok i et TV-program om par og design. De to ble tatt med på en flott date, og i kulissene venter over 1000 dansere og statister.

Røper graviditet Programmet bruker nemlig flash mob-fenomenet for alt det er verdt og hele stuntet over er regissert av erfarne koreografer.

Så da kan man bare tenke seg hvordan det må ha vært å sitte der, på en flott restaurant mens alt plutselig begynner å skje i rasende hastighet rundt deg. Seinere i serien får vi blant annet også se hvordan en kvinne bruker en likendne flash mob-taktikk for å fortelle mannen at hun venter barn.

Og hvordan det gikk med frieriet som startet i videoen over? Det kan du se på TV Norge i kveld klokka 20.30.