Her synger Frida (17) med deLillos på Oslo Live

Søskenbarnet til rockestjernen Ida Maria gikk til topps i radiokonkurranse.

«FLINK»: Frida Børli Solaker (17) har gjort som søskenbarnet sitt, rockestjernen Ida Maria Børli Sivertsen (24); sunget duett med Lars Lillo-Stenberg i deLillos.  Foto: Jonas Pettersen
«FLINK»: Frida Børli Solaker (17) har gjort som søskenbarnet sitt, rockestjernen Ida Maria Børli Sivertsen (24); sunget duett med Lars Lillo-Stenberg i deLillos. Foto: Jonas Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Frida Børli Solaker (17) stod i kveld på scenen sammen med deLillos under Oslo Live. Der sang hun duett med Lars Lillo-Stenberg på låta «Flink».

Programlederen og Dj'en Pia Skevik i P3 arrangerte i sommer en konkurranse der den flinkeste sangeren fikk synge med Lillo-Stenberg på Oslo Live.

Og flinkest, dét var det Frida Børli Solaker som var.

Rocka søskenbarnDagbladet møtte syttenåringen etter at det hele var over og nervene var roet ned. Hun var tross alt ikke vant til å synge foran 8000 mennesker.

- Det gikk bra da jeg først kom meg på scenen. Men de siste fem timene i forkant var skikkelig forferdelige, sier Børli Solaker. Hun er imidlertid ikke den eneste i familien Børli som har en musikalsk link til deLillos og låta «Flink». Søskenbarnet hennes, rockerebellen Ida Maria Børli Sivertsen, var Lillo-Stenbergs makker når låta skulle spilles inn på plate.

Men at Frida var søskenbarnet til Lillo-Stenbergs opprinnelige duettpartner visste verken deLillos eller P3s Pia Skevik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer