Her synger Scarlett med indielegender

Hoppet opp og ned på scenen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Scarlett Johansson har et album på trappene, mens The Jesus & Mary Chain er i ferd med å gjøre comeback. I helgen fant de hverandre under Coachella Music Festival i California, skriver Access Hollywood.


Scarlett bidro med vokal på de skotske veteranenes klassiker «Just Like Honey» fra albumet «Psychocandy», og ifølge kjendismagasinet hoppet hun opp og ned på scenen under framføringa av låta.

«Just Like Honey» var også med på soundtracket til «Lost In Translation» - den Oscar-nominerte filmen til Sofia Coppola der Johansson hadde den kvinnelige hovedrollen.

Skuespillerinnen har også en platekontrakt med Atco Records, og skal etter planen slippe skiva «Scarlett Sings Tom Waits» i løpet av året. Tidligere har hun framført låta «Summertime» på en veldedighetsplate og vært med på en video med Justin Timberlake.

The Jesus & Mary Chain - frontet av brødrene Jim og William Reid - gjorde sitt comeback for første gang siden bruddet i 1999 tidligere i vår, og Coachella-opptredenen var en av få festivaljobber bandet gjør i år.

Bandet er kjent for et knippe kritikerroste album fra midten av 80-tallet til begynnelsen av 90-tallet, og for sine ofte voldsomme liveopptredener.

I sin selvbiografi «Scar Tissue» avslører Red Hot Chili Peppers-vokalist Anthony Kiedis at han syns bandet var ubehagelig å turnere med. Skottene drakk sprit og skjelte ut de andre artistene på Lollapalooza-turneen, noe som endte med at de til slutt fikk juling av følget til rapperen Ice Cube.

Under er en mobilvideo fra Coachella-opptredenen (NB! Dårlig kvalitet):

<strong><b>PLANLEGGER PLATE:</strong></b> Scarlett Johansson dukket opp på scenen under The Jesus and Mary Chain-konserten i helgen. Foto: STELLA PICTURES
PLANLEGGER PLATE: Scarlett Johansson dukket opp på scenen under The Jesus and Mary Chain-konserten i helgen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
GJØR COMEBACK: Jim Reid & co. er på veien igjen etter snaut åtte års pause.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer