Her synger Sissel Kyrkjebø for verdensstjernene

Sto på scenen før «Titanic 3D» ble vist i London.

PÅ SCENEN: Sissel Kyrkjebø på scenen i Royal Albert Hall. Den norske gullstrupen har opptrådt på scenen før, i forbindelse med en annen storfilm, «Lord of the Rings». Foto: Twentieth Century Fox
PÅ SCENEN: Sissel Kyrkjebø på scenen i Royal Albert Hall. Den norske gullstrupen har opptrådt på scenen før, i forbindelse med en annen storfilm, «Lord of the Rings». Foto: Twentieth Century Fox Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den røde løperen var lang og glamorøs da «Titanic 3D» hadde premiere i går kveld i London.

Kate Winslet (36) strålte i sort og glitrende sølv, og filmens stjerner myldret til Royal Albert Hall for å få med seg filmen i 3D-format. Kjekkas Leonardo DiCaprio (37) glimret med sitt fravær, han var nemlig på jobb.

Sissel på scenen Norsk presse, og fans, ventet imidlertid i spenning på å se vår egen Sissel Kyrkjebø gå den langstrakte løperen. Men ingen bilder dukket opp av sangfuglen.

Ett døgn etter premieren slapp Twentieth Century Fox bilder fra konserten som ble avholdt før visningen av filmen begynte.

- Sissel skal synge i 15 minutter sammen med kor og orkester umiddelbart før filmen skal vises på lerret, sa manager Harald Wold-Reitan til Dagbladet tidligere i uka.

Filmens regissør James Cameron, Winslet og Billy Zane var blant kjendisene som satt i publikum.

Kyrkjebøs stemme er å høre i rundt en halvtime i filmklassikeren, mens superstjerne Celine Dion synger låta «My Heart Will Go On» til rulleteksten i filmen.

I svart kjole I en svart enkel kjole står Kyrkjebø på scenen med et orkester i bakgrunnen. James Horner, komponist av filmens musikk, dirigerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer