Her synger Springsteen i Bergen

Hør utdrag fra de tre første sangene.

(Dagbladet.no) Bruce «The Boss» Springsteen spiller i kveld for tusenvis av elleville fans på Koengen i Bergen.

Se klipp fra de første tre låtene i videoen over!

Springsteen kommer rett fra tre konserter i Sverige, og - svenske anmeldelser tatt i betraktning - det er lov å ha høye forventninger.

- En heidundrende supersuksess. En Bruce Springsteen i ny toppform. En ny konsertklassiker, skryter Expressens Anders Nunstedt.

Aftonbladet er heller ikke snaue.

- Det er en Bruce Springsteen som holder på å sprenge hjertet. Av innlevelse og engasjement og en kokhett fandenivoldskhet som han fortsatt er alene om, skriver anmelderen Markus Larsson.

Og, skal vi tro saksofonist Clarence Clemons, blir det enda bedre i Bergen i kveld.

- Det har vært fantastiske dager i Sverige, og vi blir til i morgen. Vi lader opp til konserten i Bergen — den skal bli best hittil, sa Clemons til Aftonbladet i går.

Dagbladets egen anmelder så også lyst på Bergen-konserten da han overvar turnéåpningen i Nederland.

- Bruce Springsteen og E Street Band har vært bedre før, men det er få som fyller stadionformatet med samme klasse selv på en litt tung dag.

- Og intime Koengen i Bergen er en perfekt setting for profilen denne turneen ser ut til å ha.

Er du en av de heldige som står blant publikum? Send gjerne mobilbilder og kommentarer til oss, og vær med i trekningen om fem eksemplarer av Springsteens siste album, «Working on a Dream». Det er veldig enkelt, send bare SMS eller MMS med kodeord BRUCE til 2400.