Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her tabber reporterne seg ut på direkten

Hysteriske latterkramper og tegninger av penis.

(Dagbladet): Det er ikke alltid like lett å være på direkten på tv, og feil er dømt til å skje fra tid til annen. Men én ting er sikkert - folk elsker å more seg over de komiske tv-tabbene.

I 2013 har vi nok en gang vært vitne til flere tabber på direkten. Dagbladet har samlet noen av de mest komiske reportertabbene fra året som har gått.

• Se videoene til høyre i artikkelen.

Latterkrampe Å intervjue dyr kan være vanskelig nok i seg selv, men når intervjuobjektet er en «Grumpy cat» er det tydeligvis en ekstra utfordring.

Det fikk programverten Karl Stefanovic ved det australske morgenprogrammet Today erfare, da han skulle intervjue en «sint» katt på direkten. Under intervjuet bryter programlederen ut i full latterkrampe, og har store problemer med å slutte å le.

Og det er ikke den eneste gangen Stefanovic bryter ut i latter på direkten. En «grovis-vits» var også nok til å vippe programlederen av pinnen.

Pinlig ble det også da den kanadiske nyhetsankeren Lisa Dutton delte litt for mye informasjon om sin elektriske tannbørste.

Det startet som en uskyldig historie om en elektrisk tannbørste, men videre går det litt for langt når hun legger ut om hvordan sønnen nyter følelsen av tannbørsten, mens hun gestikulerer bevegelsene.

Bannet på direkten Under en nyhetssending i Detroit var reporteren Lauren Podell tydelig ikke klar over at hun var på direkten, og sa ting som ikke var ment for tv-seerne. Hun lirer av seg en rekke stygge gloser, til overraskelse for nyhetsvertene i studio.

Også KHQ-reporteren Lindsay Nadrich fikk nok mye mer oppmerksomhet for reportasjen sin om jordbærplukking enn hun hadde regnet med, da også hun kom i skade for å lire av seg noen banneord i reportasjen.

Værmelderen Wendy Hurrel var heller ikke klar over at hun fortsatt var på direkten. Etter å ha brakt nyheten om strålende vær den kommende uka, ser vi henne himle med øynene og kaste på håret. Det pinlige opptaket gikk sin seiersgang på nettet like etterpå.  

Tegnet penis Den lokale tv-reporteren Siobhan Riley ved kanalen WJRT-TV i Saginaw i delstaten Michigan skulle bare vise seerne hvor et fremtidig veiprosjekt skulle finne sted, men endte opp med å tegne en penis uten å vite om det.

De danske TV2 Nyhetene valgte også en noe upassende illustrasjon, da de skulle illustrere en sak om Syrias kulturskatter med et bilde de trodde viste hovedstaden Damaskus. Senere viste det seg at bildet stammer fra Playstation-spillet «Assassins Creed».

Og sist men ikke minst...

Reporter Susannah Collins forsnakket seg når hun var inne på direkten utenfor NHL-laget Chicago Blackhawks' garderobe, da hun forvekslet ordet «suksess» med «sex», og endte opp med å si at laget hadde «hatt enorme mengder sex».

Hun fikk sparken to dager senere, men tv-selskapet mente det ikke hadde noe med dette opptrinnet å gjøre.