Her takkes Ivar Dyrhaug av 60 overraskelsesgjester på sin siste «Beat for Beat»-sending

Robert Stoltenberg og Lene Alexandra Øien er blant gjestene som sa adjø til NRK-veteranen.

STOR FEST:  Ivar Dyrhaug hadde i dag sin siste sending for «Beat for Beat», og ble overrasket av hele 60 gjester i studio. Programmet ble spilt inn i dag, men kommer ikke på TV før til helga, som vanlig. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
STOR FEST: Ivar Dyrhaug hadde i dag sin siste sending for «Beat for Beat», og ble overrasket av hele 60 gjester i studio. Programmet ble spilt inn i dag, men kommer ikke på TV før til helga, som vanlig. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Dette var en opplevelse!, sier Ivar Dyrhaug.

Han har akkurat spilt inn sin siste episode av det populære fredagsprogrammet «Beat for Beat». Etter mer enn 300 musikalske sendinger på NRK1 gis programlederrollen over til den betraktelig yngre Atle Pettersen.

25-åringen tar ledelsen av NRK-programmet etter jul. Mens 66-åringens siste sendinger blir å se på statskanalen utover høsten.

- Jeg vil takke deg som seer og på vegne av NRK, sa kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen og overrakte en karikaturtegning til programlederen, som deretter måtte sette seg ned.

Takket av med et smell Onsdag kveld ble den folkekjære programlederen takket av med et smell, da hele 60 kjente artister entret scenen og ga hovedpersonen en real overraskelse. Kveldens deltakere var Silya Nymoen, Maria Haukås Mittet, Heine Totland og Gisle Børge Styve. Styve slutter også som fast pianist i musikkprogrammet.

Gjestene sang en spesiallaget sang til Dyrhaug, med linja «Ivar Dyrhaug, du gjør vår fredagskveld komplett».

- Dette er helt rått, wow, sa Dyrhaug da alle artistene hadde hyllet ham etter tur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer