Her velger ingen å stoppe for beruset og hjelpeløs gutt

- I de verste tilfellene kan man fryse i hjel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Programmet «Hvem bryr seg» på TV 2 har så langt i sesongen skapt sterke reaksjoner og stort engasjement blant seerne.

Serien tar nemlig utgangspunkt i en rekke temaer, hvor det blir satt opp ulike scenarioer for å undersøke hvor mye nordmenn egentlig bryr seg. 

- Ranet eller banket opp I denne ukas episode får TV-seerne oppleve en ung og lettkledd skuespiller som framstår svært beruset og hjelpeløs på åpen gate i Trondheim.  

• Se klippet øverst i saken!

- Veldig mange mennesker vaser beruset rundt på vintertid, og er samtidig svært lettkledd. Dette kan føre til at man blir skadet, fryser i hjel, blir ranet eller banket opp. Jenter kan også bli utsatt for seksuelle overfall. Som tidligere episoder gjennom programmet, ser vi også i denne situasjonen at det er langt flere som passerer, enn dem som tar seg tid til å stoppe opp. Igjen kan dette ha naturlige forklaringer, fordi folk ønsker gjerne å normalisere enhver situasjon, sier Klaus Sonstad til Dagbladet.  

- Skrekkscenario Han mener det bør finnes en moral, der man heller spør én gang for mye, enn å ikke spørre i det hele tatt. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer