Herbjørg Wassmo

Bibliografi:

  • Et glass melk, takk (roman) 2006
  • Flukten fra Frank (roman) 2003
  • Det sjuende møte (roman) 2000
  • Karnas arv (roman) 1997
  • Hemmelig torsdag i treet (barnebok) 1996
  • Reiser - fire fortellinger (noveller) 1995
  • Lykkens sønn (roman) 1992
  • Lite grønt bilde i stor blå ramme (dikt) 1991
  • Dinas bok (roman) 1989
  • Hudløs himmel (roman) 1986
  • Mellomlanding (hørespill) 1985
  • Veien å gå (dokumentarroman) 1984
  • Det stumme rommet (roman) 1983
  • Juni-vinter (skuespill) 1983
  • Huset med den blinde glassveranda (roman) 1981
  • Flotid (dikt) 1977
  • Vingeslag (dikt) 1976