Herfra kan det bare gå til himmels for MGP-Agnete

Det kan like godt bli henne som vinner Eurosong-finalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gratulerer Agnete. Vi er mange som har fulgte deg siden du var midt i tenåra og frontet MGP jr-bandet Blacksheeps. Jeg var selv i Århus da du og bandet vant nordisk MGP med «Oro jaska beana».

Fortjent seier, overlegen og ikke overraskende.  Du hadde den klart beste låta - og beste framføring, sammen med en annen gullvinnerfinalist, Laila Samuels. Stemmegivingen var aldri spennende, vi skjønte det - egentlig for flere uker siden.

Hvilke sjanser har «Icebreaker» og Agnete Johnsen i Stocholm i mai? Hun tar garantert Norge videre fra semifinalen til hovedfinalen lørdag 14. mai. Og herfra kan det gå til himmels. Hun og låta er laget av vinnerstoff. Hva Europa går for? umulig å si. Det kan like godt bli Agnete som en eller russer, albaner eller islending.

Agnete er har opptrådt på ulike underholdningsscener og tv-konsepter. Stress og press førte til at hun droppet ut av «71-grader nord» i fjor. Nå er det viktig at hun fokusere på det hun kan, synge og opptre - og faktisk skrive sanger, også. Kutt ut alt som ikke handler om sang og musikk. Nå må Agnete videreforedle sitt talent. Hør, jeg er gammel nok til å være faren din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer