HEROES & ZEROS: Foto: Hanna Borge
HEROES & ZEROS: Foto: Hanna Borge Vis mer

Heroes & Zeros flekser rockemuskler

Optimistisk dysterhet og instrumental maksimalisme på ny plate.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Etter et år med intens turnévirksomhet utenlands vender Heroes & Zeros tilbake til gamlelandet med «Ghostly Kisses» - et album som flekser store, veltrimmede og utadvendte rockemuskler.

«Ghostly Kisses»

Heroes & Zeros

4 1 6

Plateselskap: Nightliner / Universal

Se alle anmeldelser

En form for optimistisk dysterhet åpenbarer seg umiddelbart med den elektrobastante veggen på «Change Is Nothing» - en ny retning av instrumental maksimalisme som skal vise seg som å bli albumdefinerende.

Heroes & Zeros flekser rockemuskler

Singelen «Salt Where the Sugar Should Be» når berusende høyder takket være fandenivoldsk synthbruk innenfor radaren til Animal Collective, og står sammen med den skarpt spissede Radiohead-estetiske «Amputee» og modulasjonshissige «Lightyears» for albumets desidert mest eklektiske høydepunkter.

«Ghostly Kisses» blir nærmest overveldende massiv som helhet, men dytter likevel Lillesandbandet opp på nye, ukjente høyder - høyder med meget gode fremtidsutsikter.
 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer