Heroes

Underholdende, men litt retningsløst om vanlige folk med uvanlige evner.

DDVD: «Heroes» var en suksess allerede før den ble sendt på tv. Den første episoden ble vist på Comic Con i California, opprinnelig en messe for tegneserie skapere og –elskere. Comic Com-publikummet likte «Heroes» og skrev det på utallige hjemmesider. Slik skapes en suksess.

Det dreier seg om en gjeng folk rundt om i verden som alle har en ting felles – de har en eller annen form for superevne. Og ved å forene krefter kan de sammen forhindre en stor katastrofe. Eller noe sånt.

For selv om åpenbare kvaliteter, er her også åpenbare svakheter. Jeg er ikke overbevist om at manusforfatterne helt vet hvilken retning de skal velge, hva «Heroes» egentlig handler om.

Sesongen slutter med en «cliffhanger» som bokstavelig talt henger i lufta, er det for tidlig å si om folka bak klarer å samle alle historiene på tilfredsstillende vis og utvikle historien videre i riktig retning i neste omgang.

LES OGSÅ:

HELTENE:  - De har spesielle evner. De skal redde menneskeheten. Seriøst. Veldig seriøst, skrev Dagbladets tv-anmelder om serien på NRK. Foto: NRK
HELTENE: - De har spesielle evner. De skal redde menneskeheten. Seriøst. Veldig seriøst, skrev Dagbladets tv-anmelder om serien på NRK. Foto: NRK Vis mer