Heroin blir aktiv dødshjelp!

HEROIN: Igjen blusser debatten om gratis utdeling av heroin til rusavhengige opp. Helseministeren er i Sveits for å se på resultatene fra prosjekt med utdeling av heroin. Samtidig ser vi flere propagandaliknende tiltak i media hvor det blir uttrykt støtte til prosjektet. Men hvorfor er det ingen som spør oss som selv har vært nede i den dype dalen av heroinavhengighet og kommet oss ut av den, om hva som skulle til for oss? For meg var det i hvert fall ikke mer heroin!

Istedenfor å spørre oss, er det de aktive rusavhengige som blir spurt. De sier selvfølgelig ja til dette forslaget. Det blir jo en lettere hverdag for dem, hvis de kan få gratis dop to ganger i døgnet for så og bruke resten av pengene de har til å kjøpe mer dop. Fantastisk løsning!

Hvis jeg fremdeles var aktiv rusmisbruker i dag, hadde jeg selvfølgelig støttet dette jeg også. Heldigvis fant jeg et hull i det tunge systemet i Norge og fikk behandling uten hjelp av disse såkalte medisinene som under navnet legemiddel assistert behandling snart blir gitt ut til hvem som helst. Men alle vet at en alkoholiker ikke behøver mer alkohol til å leve et edru liv! Det er mange mennesker som har fått en ikke-medisinert behandling som i dag er rusfrie.

Det finnes mange institusjoner som klarer denne jobben helt fint, men hvor er dere i denne debatten? Skal vi alle bare gi opp å godta dette?

Helseministerens forslag går mot alt jeg står for når det gjelder rusfrihet. Det er Helse-Norge som har bidratt til å gi meg det livet jeg har i dag. Gi heller folk 10 mislykkede behandlinger uten medisin i stedet for å drepe dem med denne såkalte rehabiliteringsformen som nå kan bli en realitet. Dette er dødshjelp fra staten, og så vidt jeg vet er det ulovlig i Norge!