Herr Møkka Lei Jonas, Hareide og Knausgård etc.

Herre Møkka Lei har sett seg møkka lei på det aller meste. ta vel i mot ham med blåveis, skyllebøtter og latterliggjøring.

SER SVART PÅ LIVET: Det er vår og tid for å se lyst på livet, nei, ikke i følge den nye kommentatoren Herr Møkka Lei.Foto. Bjørn Langsem
SER SVART PÅ LIVET: Det er vår og tid for å se lyst på livet, nei, ikke i følge den nye kommentatoren Herr Møkka Lei.Foto. Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vår. Sol & skygge. Rake løv. Skifte dekk. Trene. Humler på besøk.

Se lyst på livet igjen etter en vinter som selvsagt går alle tenkende mennesker på nervene uansett om milslukerne legger ut skifoto på Facebook. Men, bi nå litt.

Verden er da i en slik forfatning at det er på høy tid å hylle svartsynet. Livet er ikke herlig, det er et helvete og derfor tar vi oss bryet med å være Herr Møkka Lei. Jeg er Herr Møkka Lei mine egne ord, min manglende dannelse, kunnskap og evner og egen avis.

HR. Møkka lei VG, Nettavisen, Aftenposten, Klassekampen, Nationen, DN, Stavanger Aftenblad, Nordlys og Adressa. Dagsavisen også. Men, møkka lei er jo ikke det man skal være i raushetens tid, men jeg er Hr. M. Lei av KrF og Høyre, blazere og Civita. Hr. Møkka Lei SV, Manifest og ikke minst Frp, Venstre og Senterpartiet pluss Arbeiderpartiet og auksjonspolitikken til dem og alle andre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.