SER SVART PÅ LIVET: Det er vår og tid for å se lyst på livet, nei, ikke i følge den nye kommentatoren Herr Møkka Lei.Foto. Bjørn Langsem
SER SVART PÅ LIVET: Det er vår og tid for å se lyst på livet, nei, ikke i følge den nye kommentatoren Herr Møkka Lei.Foto. Bjørn LangsemVis mer

Herr Møkka Lei Jonas, Hareide og Knausgård etc.

Herre Møkka Lei har sett seg møkka lei på det aller meste. ta vel i mot ham med blåveis, skyllebøtter og latterliggjøring.

Vår. Sol & skygge. Rake løv. Skifte dekk. Trene. Humler på besøk.

Se lyst på livet igjen etter en vinter som selvsagt går alle tenkende mennesker på nervene uansett om milslukerne legger ut skifoto på Facebook. Men, bi nå litt.

Verden er da i en slik forfatning at det er på høy tid å hylle svartsynet. Livet er ikke herlig, det er et helvete og derfor tar vi oss bryet med å være Herr Møkka Lei. Jeg er Herr Møkka Lei mine egne ord, min manglende dannelse, kunnskap og evner og egen avis.

HR. Møkka lei VG, Nettavisen, Aftenposten, Klassekampen, Nationen, DN, Stavanger Aftenblad, Nordlys og Adressa. Dagsavisen også. Men, møkka lei er jo ikke det man skal være i raushetens tid, men jeg er Hr. M. Lei av KrF og Høyre, blazere og Civita. Hr. Møkka Lei SV, Manifest og ikke minst Frp, Venstre og Senterpartiet pluss Arbeiderpartiet og auksjonspolitikken til dem og alle andre.

Skam dere. Nam, selvpisking er en deilig, historisk øvelse.

Mere: Herr Møkka Lei de som skal betale mest for å bli ny president i USA/Mister Møkka Lei Wall Street og folk som syter og klager fra vestkanten, ja, jeg er altså lei meg selv mest. Men, Hr. Møkka Lei deg som pusser båten, snakker mat, skriver kronikker og speller inn plater. Hr. Møkka Lei Knausgård, Nesbø og filmskaper Poppe og fandens poetiske oldemor.

Hr. Møkka Lei alle verdens religioner, slabbedasker, fondsmeklere, konger, dronninger, engleskoler, slavedrivere og brødrene Sand.

Hr. Møkka lei kommentarfelt, Dagsnytt 18, Norges Fotballforbund, Senkveld og Gullrekka pluss D2, VG Helg, Hjemmet, Henne, Vinduet, Prosa, Donald Duck og Magasinet (nå får jeg kjeft).

Men, altså mest Hr. Møkka Lei meg som skriver om alt og alle, at slikt er lov i et demokrati som det norske - tuftet på festtaler og selvgodhet. Men, pytt: Herr Møkka Lei er faktisk et bra utgangspunkt for å se lyst på livet. Det finnes håp: Ei ny 1-hånds-fluestang, ei halvflaske og jakten på ørretsjelens åndelig vak. Hurra for første mai-kampen!