Anmeldelse Film «Hotell Transylvania 3»

Heseblesende vampyraction for sukkerhøye barn

Men med øyeblikk av herlig oppfinnsomhet

NY KVELD MED GJENGEN: Ymse animerte skrømt prøver igjen iherdig å underholde smårollingene i «Hotel Transylvania 3». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FILM: Det skal mye til før noen hoteller stenger dørene. Så lenge de sedvanlige stamgjestene kommer slentrende er det bare å holde på, selv om det er flenger i teppet og lobbyen burde vært pusset opp.

Monsterfilteret

«Hotell Transylvania 3» er skrudd sammen etter samme logikk. Det er seks år siden den første filmen om en heller jovial versjon av Dracula, som har slått seg opp som hotelldirektør for alskens skrømt og spøkelser. Den forsofne kompisgjengen, bestående av en mumie, en varulv, en usynlig mann og Frankensteins monster, har fulgt ham gjennom alle filmene, som en vrengeversjon av mennene ved bardisken i «Cheers».

Det samme har datteren Mavis og det gryende kjærlighets- og familielivet hennes. Men oppskriften har vært den samme hele veien: Hverdagslige situasjoner kjørt gjennom et monsterfilter. Vampyren og varulven er hvermannsen, og fienden, i dette tilfellet en anmassende versjon av vampyrjegeren Van Helsing, er fanatiske galninger som vil ødelegge for utyskene som bare vil ha et vanlig liv. Mumiens bandasjer og den usynlige mannens, vel, usynlighet gjør bare det å komme seg fra morgen til kveld, eller kveld til morgen, utmattende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer