Het Drew reddet av bikkja

Drew Barrymore ble varslet av bikkja Flossie om at huset sto i brann.

Drew Barrymore og samboeren Tom Green ble husløse på søndag da det brøt ut brann i hjemmet deres i Los Angles. Både Barrymore og Green var hjemme da brannen startet, med de kom uskadd fra den dramatiske hendelsen takket være bikkja Flossie. Helten Flossie bokstavelig talt dundret på soveromsdøra til Barrymore og Grren slik at de våknet og kom seg ut av huset uskadd.

Skadene på to-etasjes villaen er estimert til rundt 700 000 dollar og det tok 60 brannmenn en hel time å slukke brannen, skriver Reuters. Årsaken til brannen er ennå ikke funnet.

Suksess med bismak

Drew Barrymore startet sin karriere som barnestjerne i science fiction filmen «E.T.». Før hun var tjue hadde hun sett mer av livets mørke sider enn det de fleste har et helt liv. Hun hadde gått fra å være super populær til å nå bunnen. Hun var alkoholiker og narkotikamisbruker før hun ante orde av det.

I løpet av 90-tallet har hun sakte med sikkert fått orden på både privatlivet og karrieren sin. Hun var nylig både stjerne og produsent for actionfilmen «Charlie's Angels»