Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Helgas tips for Netflix, HBO Nordic og TV 2 Sumo

Hete affærer, gamle krimgåter eller rå satire

Helga gripes naturligvis med kvalitetsserier på strømmetjenestene.

UTRO: Ruth Wilson som en av de utro partene i «The Affair». Foto: HBO Nordic
UTRO: Ruth Wilson som en av de utro partene i «The Affair». Foto: HBO Nordic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

THE AFFAIR

HBO Nordic / Netflix

En hel serie sentrert rundt en utroskapsskandale kan i utgangspunktet virke tynt, men i «The Affair» starter tittelaffæren en hendelsesrekke med voldsomme konsekvenser. Alt fascinerende fortalt med subtile forskjeller fra ulike karakterers perspektiv. En perfekt hybrid av kvalitetsserie og såpeopera.

Du rekker å sluke de to første sesongene på enten HBO Nordic eller Netflix før tredje sesong kommer om en måned (da eksklusivt på HBO Nordic).

THE MISSING

TV 2 Sumo

Foto: TV 2 / New Pictures Limited
Foto: TV 2 / New Pictures Limited Vis mer

Den tilsynelatende enkeltstående førstesesongen av «The Missing» var europeisk kvalitetskrim på sitt beste.

Når vi nå får en andre sesong, er den franske etterforskeren Julien Baptiste (Tchéky Karyo) i gang med en helt ny forsvinningssak. Det vil si, en ny sak knyttet til gamle hendelser som har plaget ham i lang tid. Ingen pensjonisttilværelse på Baptiste, iallfall ikke mens sesong 2 går ukentlig på TV 2 og Sumo.

LAST WEEK TONIGHT

HBO Nordic

Foto: HBO
Foto: HBO Vis mer

Fra en reporterrolle i salige «The Daily Show with Jon Stewart» til sitt eget program: John Oliver finner seg ekstremt godt til rette i programlederrollen for «Last Week Tonight».

Dette er satire ispedd litt faktisk undersøkende journalistikk, iblant omvendt. Pass påskrives over en særdeles lav sko, og etter en liten sendepause er Oliver tilbake akkurat i tide til å finne de riktige adjektivene for årets amerikanske valgkamp.

TRUMP-SPØK: Donald Trump var temaet for det amerikanske talkshowet Last Week Tonight with John Oliver, som nylig ble sendt på TV. Video: HBO Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!