Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hett for souldronning

Politiet mener det nedbrente huset til Aretha Franklin på ble tent på. Eieren er slett ikke samarbeidsvillig.

Herskapsboligen til souldronningen i Bloomsfield i Oakland, USA brant ned 25. oktober i fjor. Aretha sjøl var i Texas da det brant. Først nå er politiet ferdig med å etterforskningen. De konkluderer med at huset ble påtent.

Påtent

Det gigantisk huset var i lengre tid brukt som lagerplass. Franklin eier to andre eiendommer i den samme kommunen. Politiet at de har funnet kjemikalier på flere steder inne huset, som var taksert til 12,6 millioner kroner. Alt tyder på at det ble tent på, men det er uklart hvilken rolle eieren har hatt i dette. Ingen har blitt tiltalt for brannen, melder The Oakland Press.

Dårlig samarbeid

Sangeren har ikke vært nevneverdig pratsom overfor politiet. Helt fram til februar i år nektet hun helt å snakke med etterforskerne. Da måtte hun, etter at en stevning ble utstedt. Sønnen, livvakten og huslegen hennes ble innkalt på samme måte.

Politiet har heller ikke gitt ved dørene. Eiendommen har sett helt bomba ut etter brannen, og har vært det i det halve året etterforskerne brukte på etterforskningen. Nå har Aretha fått ti dager på å rydde opp. Hvis ikke, vil de lokale myndighetene vurdere rettslig forfølgelse.

<B>SANGEREN SOM NEKTET Å PRATE: </B>Det måtte fire måneder og en stevning til før souldronningen Aretha Franklin ville snakke med politiet om det nedbrente huset hennes.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media