Hett på campingplassen?

Årets deltagerfilm skal inneholde lidenskap i en campingvogn. Det får du vite mer om i kveld - på Zoomin\' helaften i kjellerklubben.

I kveld inntar kortfilmfestivalen Zoomin\' kjelleren på Klingenberg Kino, en liten smakebit på festivalen som går av stabelen i slutten av august.

Festivalen skal i år som i fjor lage en kortfilm basert på stikkord og kommentarer som folk har sendt inn. I kveld skal vinneren av zoomin\'short-konkurransen, produksjonsstaben og manuset presenteres for publikum.

Vinneren av manuskonkurransen får være med en dag på innspillingen av filmen. Vi skal ikke si så mye om manuset, annet enn at det skal handle om lidenskap, at settingen er en campingvogn og at en kikkert og et nøkkelknippe skal ha viktige roller i filmen, i tillegg til en yngre mann og kvinne.

I tillegg skal fjorårets vinnerfilm «Plenty of Fish» vises. Den handler om sult i en bil med stoppeklokke og redningsvest. Det blir også eksklusiv overraskelses-førpremiere på en av sommerens kinofilmer.

Lurer du på hva Zoomin\' er? Festivalen er en samlende kortfilmfest for nye filmskapere som startet i fjor. Da foregikk festivalen i Birkelunden på Grünerløkka, hvor flere tusen benkret seg foran utendørskinoen. I år er festivalen flyttet til Kontraskjæret.

Det blir Zoomin\' helaften på Kjellerklubben i kveld klokka 19.00.

Zoomin\' 02 arrangeres 23. - 25. august 2002 på Kontraskjæret ved Akershus Festning. Les mer om kortfilmfestivalen på hjemmesidene til Zoomin\'02.

FJORÅRETS FILM:</B> Fjorårets film hadde tittelen «Plenty og Fish» og handlet om sult i en bil med redningsvest og stoppeklokke.