Hett par i cool action

Vanessa Williams og Samuel Jackson sammen i nyinnspilling av 70-talls-kultfilm.

Ryktene vil ha det til at Vanessa Williams skal være med i John Singletons nyinnspilling av kultfilmen 'Shaft' fra 1971. Singleton har allerede sikret seg Samuel L. Jackson i hovedrollen som den sexy privatdetektiven John Shaft. Den første innspillingen av 'Shaft' ble lansert med slagordet Hotter than Bond, cooler than Bullit.

Vanessa Williams ble kjent i hele USA etter at hun stilte opp som nakenmodell i Playboy mens hun var miss America. Å la seg fotografere naken er mot reglene for missekonkurransen, og Vanessa ble fratatt tittelen.

Siden den gang har Vanessa spilt inn flere filmer. Best kjent ble hun for rollen som Dr. Lee Cullen i science-fiction-filmen Eraser, hvor hun spilte mot mot Arnold Schwartzenegger. Hun har også hatt småroller i flere tv-serier, blant annet i 'Chicago Hope'.

Samuel Jackson er kjent fra rollen som Zeus i Bruce Willis tredje Die Hard-film. Ihuga fans av Jackson trenger ikke vente på 'the Shaft' for å få ett nytt glimt av sin helt. Han er på rollelista i Star Wars: Episode I - The Phantom Menace, i rollen som Mace Windu. Rollen er liten, men Jackson har gleden av å ha den berømte replikken 'May the force be with you'. Star Wars kommer på kino i Norge 20.august.

NY ROLLE: Vanessa Williams er klar for en ny film.
I NY FILM: Samuel Jackson under lanseringen av filmen Jackie Brown.