Hevder broren stjal Oasis-materiale

«Jeg holdt ut 18 år med den jævelen», sier Liam Gallagher.

BITTER KONFLIKT: Noel og Liam Gallagher har kranglet i offentligheten i to tiår. Etter bruddet i Oasis er forholdet åpenbart på frysepunktet. Foto: Promo
BITTER KONFLIKT: Noel og Liam Gallagher har kranglet i offentligheten i to tiår. Etter bruddet i Oasis er forholdet åpenbart på frysepunktet. Foto: PromoVis mer

Denne gangen beskylder Liam broren sin for å ha «stjålet» materiale de jobbet med i Oasis til sitt kommende soloalbum.

Bandet ble oppløst i 2009 etter at de to var i tottene på hverandre bak scenen på en konsert i Paris. Siden har særlig Liam vært ute etter broder Noel ved en rekke anledninger, og utelukket enhver gjenforening.

Til bladet Uncut uttaler nå Liam Gallagher, som etter oppløsningen har startet sitt eget band Beady Eye med de øvrige Oasis-musikerne, at han ikke trenger å lytte til Noels nye musikk:

Han hevder nemlig at mange av sangene ble skrevet med tanke på siste albumet til Oasis, «Dig Our Your Soul» fra 2008.

— Jeg har ikke snakket med ham, jeg har ikke sett ham. Det er veldig mye hemmelighetskremmeri rundt hans leir. Jeg har hørt hans j.... plate fordi jeg har sunget på halvparten av den.

Da jeg var i Amerika med «Dig Out Your Soul» stjal han noen av sporene fra den fordi han helt klart visste at han ville gjøre et soloalbum, raser Liam Gallagher og fastslår at han «holdt ut 18 år med den jævelen».

Liam Gallagher fastslår også at hans kjære brors konserter «vil være kjedelige», siden han regner med at de vil være «siviliserte og voksne». (NTB)