Hevder Expressen ljuger om Persbrandt

Skuespilleren er ikke på avrusing.

(Dagbladet.no): I dag skrev svenske Expressen at den velkjente svenske skuespilleren Mikael Persbrandt (42) var innlagt for behandling av akutt alkoholforgiftning og avrusing på en klinikk utenfor Uppsala.

Dagbladet.no siterte avisa på at Persbrandt ikke taklet omstendighetene rundt hans kjæreste Sanna Lundell og deres kommende barn.Expressens kilde var en av Persbrandts skuespillerkolleger.

Nå hevder Persbrandts advokat at hele historien er løgn.

«I egenskap av å representere Mikael Persbrandt må jeg i anledning dagens publiserte artikkel i avisa Expressen anføre følgende:

Opplysningen i artikkelen om at Mikael Persbrandt er «akutt alkoholforgiftet - innlagt på klinikk» er en fabrikert løgn. Dette gjelder også for flertallet av påstandene i artikkelen», skriver advokat Per Liljekvist på Mikael Persbrandts hjemmeside.

Liljekvist skriver også at han på vegne av Persbrandt vurderer rettslige skritt i forhold til Expressen, og også øvrige medier som har skrevet om Persbrandt den siste tiden.

Expressen har fjernet saken om Persbrandt fra sine nettsider. Dagbladet.no har vært i kontakt med den svenske avisa i ettermiddag, men de kan foreløpig ikke si noe om hvorfor artikkelen er borte fra nettsidene, eller om advokatens påstander er riktige.

KJØRT I BÅNN Stjerneskuespiller Mikael Persbrandt innlagt til avrusning - her fotografert for Magasinet i Stockholm 23. februar i år.