Hevder NBC gir Nesbø-serie en ny sjanse

90-tallshelt skal angivelig spille hovedrollen.

NY NESBØ-SERIE:  Filmnettstedet Deadline skriver at 90-tallshelten John Stamos angivelig er aktuell for en ny serie basert på en kommende bok av Jo Nesbø. Foto: Stella Pictures
NY NESBØ-SERIE: Filmnettstedet Deadline skriver at 90-tallshelten John Stamos angivelig er aktuell for en ny serie basert på en kommende bok av Jo Nesbø. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Det anerkjente filmnettstedet Deadline har skrevet mye om en planlagt serie basert på en kommende bok av Jo Nesbø.

Nå skriver nettstedet at tv-nettverket NBC vil gi serien en ny sjanse etter at de valgte å ikke gå videre med piloten for en måned siden.

Endrer manus Opplysningene er foreløpig ikke bekreftet fra noen med tilknytning til prosjektet.

Jo Nesbøs agentbyrå Salomonsson Agency har ikke lest Deadlines artikkel, og vil derfor ikke kommentere opplysningene, men bekrefter at det nå skal gjøres endringer på piloten.

-  Prosjektet går fremover, men hverken vi eller Deadline kan garantere om det blir en serie på dette tidspunktet. Vi er svært håpefulle, og ønsker at det skal bli en serie. Det er jo et helt fantastisk materiale, sier Tor Jonasson i Salomonsson Agency.

Manuset til tv-serien, som skal hete «I am Victor», er ifølge Deadline skrevet av Mark Goffman, som for noen år siden var manusforfatter på store deler av «West Wing» («Presidenten»).

Ifølge nettstedet skal Goffman nå gjøre noen endringer på manus, og dersom nettverket gir klarsignal blir det laget en ny pilot i september.

90-tallshelt Serien, som har blitt sammenlignet med det kjente tv-dramaet «House», skal handle om skilsmisseadvokaten Victor.

Hovedrollen skal angivelig spilles av skuespilleren John Stamos, mest kjent fra 90-tallsserien «Full House».